Career

 

 

Vi söker en ny ekonomichef!

SweTree Technologies söker nu en engagerad och driven ekonomichef med placering i Umeå.

Du kommer att ansvara för verksamhetens ekonomistyrning och får en varierad vardag där du kommer att jobba med både operativa och strategiska frågor. Det bedrivs många projekt inom organisationen och du kommer att hantera resultaten av de underlag som finns för bland annat redovisning och budgetering. Det ingår också att jobba med analyser och uppföljning av verksamheten i syfte att identifiera och driva utvecklingsmöjligheter. Andra återkommande arbetsuppgifter är bland annat prognoser, bokslut och månadsrapporter.

Eftersom vi är ett mindre bolag med endast en person på ekonomiavdelningen kommer du utföra all löpande redovisning från ax till limpa samt löner för ca 20 personer. I tjänsten ingår även en del som VD assistent samt några administrativa uppgifter.

I din roll ingår det att bedriva förbättringsarbeten i syfte att effektivisera och förbättra arbetssätt och rutiner. Som en del av ledningsgruppen så vill vi att du tar en aktiv roll och bidrar med dina kunskaper och erfarenheter för att leda och utveckla SweTree.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Swetree Technologies räkning, men du kommer att bli anställd direkt av Swetree Technologies. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Lind på telefonnummer: 070-5770618 eller via e-post: cathrine.lind@se.experis.com.

Läs mer om tjänsten här:

https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/0bbf4f5a-e0e5-4f13-a05e-604495acc0d4/ekonomichef-till-swe-tree-technologies/?search=ume%c3%a5

Obs! Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående, sista ansökningsdag är dock 2 augusti 2020.